פוצ’רו אונטריב ותפוחי אדמה

תבשיל ארגנטינאי מסורתי שלקחנו אותו כאן אלינו לישראל. מניחים בצלחת מצע תפוחי אדמה ומעליה בשר והרבה רוטב. פשוט מעדן!

מצרכים:

  • 2 קילו בשר אונטריב חתוך לקוביות
  • עצמות מח לפי מספר הסועדים
  • 8 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
  • 2 בצלים גדולים קצוצים
  • 4 גזרים קלופים חתוכים בגסות
  • כפית אורגנו
  • כפית כמון
  • כף פפריקה מתוקה
  • 10 שיני שום כתושות
  • רבע כוס שמן צמחי
  • כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה

  1. בסיר רחב שמתאים לתנור מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים שום כתוש ואת קוביות הבשר.
  2. מטגנים את קוביות הבשר כדקה מכל צד.
  3. מוסיפים לסיר מים עד לכיסוי הבשר, מסדרים את רבעי תפוחי האדמה  ושאר ירקות מוסיפים תבלינים.
  4. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
  5. מעבירים את הסיר עם מכסה לתנור ומבשלים את תבשיל הפוצ’רו על 160 מעלות במשך 2.5 שעות.
  6. כעבור שעתיים וחצי מוסיפים את המח עצם מכסים וממשיכים לבשל בתנור שעה בטמפרטורה 180